hjerte Nettlegevakt Døgnåpent

Om Nettlegevakt

Nettlegevakt er en nettbasert og heldigital legevirksomhet som har til formål å tilby rask respons på henvendelser og raskt igangsettelse av behandling - innenfor minutter etter kontakt er etablert.

Nettlegevakt tilbyr en rekke ulike tjenester hvor det ikke er nødvendig å fysisk møte opp til et legekontor eller telefonisk dialog med lege - dette er en heldigital løsning hvor du kun trenger å trykke på telefonen. I noen tilfeller kan en lege kontakte deg som pasient dersom noe skulle være uklart. Noen prøvesvar blir også formidlet telefonisk.

Hva Nettlegevakt tilbyr

Vi tilbyr reseptbelagt behandling av en rekke tilstander som fremkommer på våres hjemmeside, samt resept på vaksiner som hentes ut, og settes, på et av våres samarbeidsapotek. Nettlegevakt tilbyr også test for ulike tilstander, hvor testen blir sendt og tatt i eget hjem, og returneres via konvolutt i post. Et av intensjonene til Nettlegevakt er at du skal få hjelp så fort du har behov.

Hvem er Nettlegevakt

Nettlegevakt består av leger, helsesekretærer og flere samarbeidspartnere. Legene i Nettlegevakt er allmennlegespesialister som har lang fartstid innenfor klinisk legearbeid. Det er disse legene som står for behandlingen som blir iverksatt. Helsesekretærer har ansvarsområde innenfor kontakt til publikum, logistikk, utsendelse av prøvetaknigsutstyr og formidling av prøvesvar. Utover dette gjøres det et kontinuerlig arbeid med informasjonssider omkring ulike sykdommer og tilstander, disse artiklene skrives av leger. Alle som jobber i Nettlegevakt har daglig tett dialog.

Har du andre spørsmål? Chat med oss!